Penghargaan Buat Sahabat2ku

By setanggi syurga on 1:30 PG

Filed Under:

Terpanggil untuk membuat sedikit penghargaan buat beberapa orang sahabatku.. Atas budi mereka membantu'ku' dalam perkara-perkara yang aku memang xkan dapat lakukan sendiri.. Uhuh..

Insan Pertama: Ukthtie Atiqah Rozianah..
Tq ya gie.. Memang aku betul-betul xble lupa budimu kali ini.. Satu minggu aku blurr.. Xtau mau start dmana buat kerja tu.. Allah datangkan ilham, agar menghubungimu untuk mendapatkan bantuanmu.. Tq sayang.. Memang aku xble lupa..

Insan Kedua: Adik Mardiana
Balik2 dari Maktab, dah ada Kak Mirah yang datang jemput untuk ke Mesyuarat UPI kali kedua sesi 2009/2011.. Tahniah ya dik.. Ya, kak nmpk juga blurr mu.. Tapi, apakan daya, mesyuarat harus diteruskan jua.. Dahla mesyuarat ala lawatan.. Lawatan KAMI di Madrasah Sg. Imam.. Ya ampun, sempat lagi ka esok ke Madrasah sekejap.. Rasa macam xaci jak kehadiran tadi..

Insan Ketiga: Sahabatku Hajrah
Sibuk2 dengan urusannya balik ad-hoc ke Tawau, berlapang hati jugak menerima amanah untuk menyediakan slide untuk NISA' Review 2009 Kawasan Tawau yang akan berlangsung 21hb ni.. Datang, jangan tak datang.. Promo2.. Kalu akulah, huhu.. Berapa kali tolak la tu.. Uhuh..

---------- yang lain, maaf xupload gambar, sudah terlalu dikenali-------

Team KeEmpat: Ahli UPI yang baru
Terdiri daripada Mar, Iyang, K.Min, Ustzh Asma', Ustzh Salmiah, Me n Rosmira.. Doakan semoga terus diberi kekuatan membawa agenda UPI.. Memperkasa Gerakan. Tambahan dari JPP: Mir.. Selamat Kembali Bekerjasama.. Dalam meeting tadi, banyak menyentuh tentang Azam Maal Hijrah 1431H.. Aku?.. Aku ada pasang azam ka?.. Lupala.. Macam xda.. Uhuh.. Berlalu dan terus berlalu

Team Ke5: Kalu ble dipanggil team.. Team la kan?.. Atau Couple..??..
Lidia n Cekgu Jiyah.. Hihi.. Sempat terserempak dengan diorg masa meeting UPI.. Tahniah buat U all.. Berjaya ke Madrasah tanpa KP [Ketua Penjahat] setelah dia dimiliki.. Hihih.. Xda kepala, ada ekor.. Ya begitulah perjuangan..

Team ke6: Adik2 batch 86 ka 87..
Terdiri daripada Rosnani, Santi Kuhara, Syaff.. Maaf yang lain xtersebut.. Berhempas pulas menyediakan makanan untuk peserta KAMI.. Maaf ya, kakak2 xdatang sudah.. Uhuh.. Kak try datang esok ya..

0 ulasan for this post